Despre noi

Politica noastra este de a stabili impreuna cu fiecare potential client strategia si nevoile fiecaruia pentru a rezolva problemele care pot aparea in cazul controalelor de specialitate si pentru a evita accidentele de munca, incendiile, etc. Asiguram informatii de specialitate, astfel incat dvs. sa puteti beneficia de nivelul maxim de calitate al serviciilor oferite.

Infiintat in anul 2014, Serviciul extern de prevenire si protectie PFA NICOLAE GH MIHAI, este abilitat de Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti, avand autorizatia nr 0877PS/2014, si isi propune sa ofere potentialilor clienti servicii de inalta calitate.

PFA Nicolae GH Mihai, are o echipa cu o experienta de peste 15 ani in efectuarea de servicii in domeniile protectiei muncii, prevenirea si stingerea incendiilor si Operator RSVTI, precum si servicii de Facility Management, Romania fiind principala noastra piata de desfacere, in care avem o mare si diversificata experienta in domeniile mai sus mentionate.

Noi respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel ridicat si constant in calitatea serviciilor oferite.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente sau a serviciilor oferite.

Serviciile noastre se adreseaza tuturor societatilor si organizatiilor, indiferent de tipul activitatii pe care o desfasoara, si in functie de complexitatea activitatii, a functiilor detinute in organigrama si a numarului de salariatii, putem sa stabilim o oferta concreta care sa contina servicii personalizate in vederea respectarii cerintelor legale in vigoare.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

PROTECTIA MUNCII