Arhive lunare: noiembrie 2023

PREZENTARE

PROTECTIA MUNCII in denumirea actuala de securitate si sanatate in munca (ssm), respectiv psi , in denumirea actuala de aparare impotriva incendiilor (situatii de urgenta) , reprezinta doua domenii de activitate obligatorii pentru orice societate comerciala si institutie publica.

Asigurarea masurilor de securitate si sanatate in munca in cadrul unitatii pe care o conducetii, va reduce numarului de accidente de munca fapt ce va duce la cresterea cifrei de afacerii a societatii pe care o administrati si de asemenea va poate elimina amenzile date de organele de control ale statului, respectiv inspectorii de control din cadrul ITM , IGSU si ISCIRSC BE SAFE SRL ( fosta PFA NICOLAE GH MIHAI), este autorizata de ITM Bucuresti, IGSU si ISCIR IT Bucuresti pentru a efectua servicii complete de protectia muncii, situatii de urgenta , servicii de operator RSVTI si medicina muncii (in colaborare). Serviciile sunt realizate in conformitate cu legislatia in materie respectiv Legea 319/2006 a SSM, Legea 307/2006 a apararii impotriva incendiilor, Legea 481/2004 a protectie civile si Legea 64/2008 a ISCIR.

ing Mihai Nicolae, Coordonator SERVICIU EXTERN DE PREVENIRE SI PROTECTIE

Servicii profesionale SC BE SAFE SRL

Politica noastra este de a stabili impreuna cu fiecare potential client strategia si nevoile fiecaruia pentru a rezolva problemele care pot aparea in cazul controalelor de specialitate si pentru a evita accidentele de munca, incendiile, etc. Asiguram informatii de specialitate, astfel incat dvs. sa puteti beneficia de nivelul maxim de calitate al serviciilor oferite.

Infiintat in anul 2014, Serviciul extern de prevenire si protectie PFA NICOLAE GH MIHAI transformat in anul 2023 in SC BE SAFE SRL, este abilitat de Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti de IGSU si ISCIR IT Bucuresti si ofera clientilor existenti servicii profesionale de calitate in conformitate cu legislatia in materie.

SC BE SAFE SRL (fost PFA Nicolae GH Mihai), are o echipa cu o experienta de peste 20 ani in efectuarea de servicii in domeniile protectiei muncii, prevenirea si stingerea incendiilor si Operator RSVTI , orasul Bucuresti si zonele limitrofe in marja a maxim 150 km de Bucuresti, fiind principala noastra piata de desfacere, in care avem o mare si diversificata experienta in domeniile mai sus mentionate.

Noi respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel ridicat si constant in calitatea serviciilor oferite.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente sau a serviciilor oferite.

Serviciile noastre se adreseaza tuturor societatilor, institutiilor si organizatiilor care au lucratori, indiferent de forma de activitate pe care o desfasoara, de complexitatea acesteia si de numarul de salariati din organigrama.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.