Înfiinţare punct de lucru-Certificat constatator- Autorizatie de functionare

Serviciu extern de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii), situatii de urgenta (psi) si ISCIR in Bucuresti si Ilfov !
elevator-auto
Cei care doresc să își dezvolte afacerea și să desfășoare activități economice și în afara sediului social își pot deschide unul sau mai multe puncte de lucru.
Este bine de stiut ca inainte de inceperea oricarei activitati este obligatoriu obtinerea autorizatiei de functionare a punctului de lucru, asa numitul Certificat constatator ( care tine locul si de autorizatie de ssm).
Numărul sediilor secundare pe care o societate le poate înființa nu este limitat prin lege.
De asemenea, nu este obligatoriu ca societatea să își deschidă puncte de lucru numai în județul în care are înregistrat sediul social principal. Așadar, puteți deschide câte puncte de lucru doriți onst întreg teritoriul României.
Va trebui însă să autorizați activitățile pe care doriți să le desfășurați la respectivele sedii secundare printr-o cerere adresată Registrului Comerțului.
În ceea ce privește activitățile pe care doriți să le desfășurați la noua locație, aceste pot fi oricare dintre cele înscrise în actul constitutiv sau, prin extinderea obiectului de activitate, puteți opta pentru desfășurarea unei activități noi.
În cazul în care doriți să închideți unul sau mai multe dintre sediile secundare, va trebui să faceți o mențiune în acest sens la ONRC.
Acte necesare
Copie de pe C.I.;
Copie de pe actul de proprietate al spațiului unde societatea sau întreprinzătorul persoana fizică își va deschide punctul de lucru (contract de vânzare cumparare, titlul de moștenitor etc.);
Dacă este cazul, acordul vecinilor și a asociației de proprietari;
Certificat de înregistrare în original;
Certificat constatator în original;
Procură autentică (in cazul PFA, II, IF).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *