Telefon: 0744.388.349 Program: 10:00 - 18:00 Blog

Despre noi

Politica noastra este de a stabili impreuna cu fiecare potential client strategia si nevoile fiecaruia pentru a rezolva problemele care pot aparea in cazul controalelor de specialitate si pentru a evita accidentele de munca, incendiile, etc. Asiguram informatii de specialitate, astfel incat dvs. sa puteti beneficia de nivelul maxim de calitate al serviciilor oferite.

Infiintat in anul 2014, Serviciul extern de prevenire si protectie PFA NICOLAE GH MIHAI transformat in anul 2023 in SC BE SAFE SRL, este abilitat de Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti de IGSU si ISCIR IT Bucuresti si ofera clientilor existenti servicii profesionale de calitate in conformitate cu legislatia in materie.

SC BE SAFE SRL (fost PFA Nicolae GH Mihai), are o echipa cu o experienta de peste 20 ani in efectuarea de servicii in domeniile protectiei muncii, prevenirea si stingerea incendiilor si Operator RSVTI , orasul Bucuresti si zonele limitrofe in marja a maxim 150 km de Bucuresti, fiind principala noastra piata de desfacere, in care avem o mare si diversificata experienta in domeniile mai sus mentionate.

Noi respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel ridicat si constant in calitatea serviciilor oferite.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente sau a serviciilor oferite.

Serviciile noastre se adreseaza tuturor societatilor, institutiilor si organizatiilor care au lucratori, indiferent de forma de activitate pe care o desfasoara, de complexitatea acesteia si de numarul de salariati din organigrama.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Abonează-te la newsletter